Haber

Yoğurt mu, süt mü kararsızlığına son! Kekin kabarması için şartmış, içi yumuşacık oluyor

LinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı TipiKek yaparken kullanılan her malzeme kekin lezzetinden dokusuna, kabarmasından dayanıklılığına kadar pek çok özelliğini etkiler. Bu malzemeler arasında en çok tartışma yaratanlardan biri, sıvı bileşen olarak yoğurt mu yoksa süt mü tercih edilmesi gerektiğidir. İşte bu sorunun cevabı.

Haber Kaynak : MILLIYET.COM.TR

“Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
batum escortstbilisi escortbatum escortbayan escortბათუმის ესკორტიtbilisi escortsescort batumHoliganbet